WindowsPlast in the cloud

Just an initial demo map, so that you don't start with an empty map list ...

Jetzt loslegen. Gratis!
oder registrieren mit Ihrer E-Mail-Adresse
WindowsPlast in the cloud von Mind Map: WindowsPlast in the cloud

1. Document beheer

1.1. Google

1.2. Google Drive

1.3. Met deze toepassing kan je zonder problemen al je documenten beheren. Onder documenten verstaan we bijvoorbeeld een excel-bestand, word-bestand of powerpoint-presentatie

1.4. Het grote voordeel is dat je altijd en overal je bestanden kan raadplegen.

2. Backup

2.1. Box Business

2.2. Box

2.3. Box is een cloud computing service waarop je onder andere tot 2 GB aan bestanden kan opslaan. Deze service kan dus zeker dienst doen om een backup van je bestanden aan te maken.

2.4. Het grote voordeel van Box is dat dit een veilige manier is om je bestanden op te slaan als backup.

3. Mail & instant messaging

3.1. Google

3.2. Gmail

3.3. Concreet houdt deze oplossing in dat je je e-mail gaat uitbesteden aan Google die hiervoor 25 GB aan ruimte voorziet.

3.4. Hét grote voordeel is de 25 GB opslagcapaciteit. Met zo'n capaciteit kan je zeer veel of zeer grote bestanden op een eenvoudige en veilige manier kwijt.

3.5. Hangouts

3.6. Dit is een service door Google. Met deze dienst kan je chatten of online videovergaderingen houden.

3.7. Hét voordeel is uiteraard de eenvoud en de tijdsbesparing. Waarom zou je een verre verplaatsing maken als je het ook van achter je computer kan doen?

4. Sales ondersteuning

4.1. Salesforce

4.2. Force.com

4.3. Force.com is één van de vier onderdelen van "The Salesforce Platform. Met dit onderdeel kan je sociale en mobiele apps ontwikkelen voor je medewerkers.

4.4. Het bedrijfsvoordeel van Force.com is zeker en vast de snelheid waartegen je de apps op kan bouwen, maar ook de mobiliteit van Force.

5. Consultatie productieverloop

5.1. Rackspace

5.2. New Relic

5.3. New Relic is een besturingstool die gebruikt die kan gebruikt worden om bijvoorbeeld webapplicaties te ontwikkelen om de productieomgeving van een bedrijf te controleren en/of bij te houden.

5.4. Het voordeel van New Relic is de eenvoud van deze dienst. Een app is sowieso gemakkelijk in gebruik, en daar is New Relic geen uitzondering op.

6. Betere mobiliteit

6.1. Dropbox

6.2. Dropbox op je mobiel

6.3. Dropbox is een soort opslagplaats dat bestanden beschikbaar maakt op het web, via je telefoon of tablet (2) en via de thuiscomputer . In dit geval dus via je telefoon

6.4. Doordat Dropbox met een mobiele versie van het programma komt, kan je Dropbox op elk moment van de dag raadplegen. Dit is volgens mij het grootste voordeel van deze app.

7. Training

7.1. Multrix

7.2. Hosted Desktop

7.3. Deze tool zal uw medewerkers helpen bij hun ontwikkeling, en zal zo de productiviteit van uw medewerkers verhogen.

7.4. Het bedrijfsvoordeel van deze tool is dat de medewerkers van uw bedrijf zullen beschikken over meer vaardigheden, en zoals eerder gezegd, een hogere productiviteit zullen kennen.